ANDA BOLEH IKLAN APAN SAHAJA BIZ, JAWATAN KOSONG, DAN APA SAJA KAT SINI

Impian Anda

|

Pernahkah anda mengimpikan perniagaan anda sendiri? Pernahkah anda berhasrat menjadi usahawan yang berjaya? Pernahkah anda teringin sangat menjadi bos diri sendiri? Adakah anda ingin bebas dari masalah kewangan?

Jika anda menjawab YA kepada soalan-soalan di atas, kami boleh memberikan kepada anda platform yang mantap untuk membangunkan perniagaan yang berjaya. Tidak perlu melabur dalam inventori, ruang pejabat atau kedai yang mahal. Malah anda tidak perlu membayar gaji kepada pekerja anda. Kami akan membayar mereka yang bekerja untuk anda dengan memberikan komisyen sebagai pampasan.

Dengan QuestNet Malaysia, anda mempunyai peluang untuk membina sebuah perniagaan yang mudah dan diiktiraf yang akan mengubah kehidupan anda. Kami akan menyediakan anda dengan semua maklumat serta bantuan yang diperlukan untuk berjaya dalam perniagaan dari langkah awal sehingga anda mencapai matlamat kewangan anda

Tetapi kami perlu mengingatkan anda. Ini bukan skim cepat kaya dan bukan untuk orang yang mencari jalan keluar mudah. Anda perlu bekerja kuat, berfikir secara bijak, komited, bersedia untuk menerima kegagalan awal serta patuhi dengan teliti "System 4 Success" kami untuk mencapai kemuncak kejayaan.
Masa depan di tangan anda. Kami membantu anda dengan memberikan latihan serta bantuan yang diperlukan. Antara perkara penting yang anda perlu lakukan jika anda ingin menjadi usahawan yang berjaya ialah BERTINDAKLAH SEKARANG. KEPUTUSAN DITANGAN ANDA!


Produk

Diilhamkan oleh keperluan kehidupan moden dan keinginan untuk gaya hidup sihat dan seimbang, QuestNet Malaysia menawarkan rangkaian produk berkualiti yang eksklusif. Produk kami dibangunkan dengan tujuan untuk menolong pelanggan mencapai minda positif, keyakinan diri yang lebih tinggi dan kesihatan yang baik untuk menikmati kehidupan sepenuhnya.
Kami mengendalikan program latihan produk secara kerap di seluruh dunia dengan menyediakan pakar-pakar yang sedia menjawab semua kemusykilan anda serta memastikan anda memahami sepenuhnya produk yang anda promosikan. Alatan Perniagaan

Kami akan memberikan laman web peribadi anda sendiri di mana anda boleh membeli-belah secara interaktif atas talian dan juga bagi mendapatkan bahan mengenai pemasaran dan produk. Selain itu, anda juga akan mendapat akses ke Pejabat Maya anda sendiri membolehkan anda melihat pembelian anda, perolehan komisyen, status penghantaran produk dan menawarkan kepada anda sokongan pelanggan secara interaktif atas talian. Sebaik sahaja anda menyertai dan berdaftar sebagai Wakil Bebas, perkhidmatan ini adalah percuma. Bukan itu sahaja. Anda juga akan menerima buletin produk secara tetap, tawaran promosi istimewa dan bahan pemasaran yang akan membantu anda untuk meningkatkan perniagaan dan pendapatan anda.
Latihan & Acara

Salah satu perkhidmatan paling penting yang disediakan untuk perniagaan ini ialah latihan kerap serta program acara yang dijalankan oleh organisasi rakan kongsi kami, V. V terdiri daripada kumpulan pemimpin yang sangat berjaya. Mereka mempunyai pengalaman dan pengetahuan untuk membantu anda membina perniagaan anda. Di sini anda mempunyai peluang untuk mencari mentor atau model contoh. Mereka adalah orang baru dan tanpa pengalaman satu masa dahulu seperti anda dan mereka telah melalui percubaan dan kegagalan sepanjang jalan ke arah kejayaan. V menganjurkan acara mengikut setiap keperluan - dari sesi latihan kecil yang mesra di pusat latihan seluruh dunia kami ke V-Persidangan tahunan besar yang menjadi hos kepada hampir 5,000 orang seperti anda dari seluruh dunia. V dan subsidiari e-pembelajarannya GITA, menyediakan untuk anda bahan latihan dan pembelajaran dalam semua bentuk yang tersedia - termasuk CD, DVD, buku dan program e-pembelajaran.


BAGAIMNA UNTUK MENJADI WAKIL KAMI


KLIK DI SINI

0 Komen:

Catat Ulasan

Testimoni Biodisc

BOIKOT YAHUDI

BOIKOT YAHUDI

E-Jariah Mudah dan hebat

contact me

My Social : http://matskai.ning.com

 

©2009  Financial Freedom | Template Blue by TNB