ANDA BOLEH IKLAN APAN SAHAJA BIZ, JAWATAN KOSONG, DAN APA SAJA KAT SINI

Cara Buang 'Windows@Office Genuine Notification'.

|

Salam, adakah anda pengguna Windows atau Office yang tak sah atau Pirate? hehe mesti punya, anda semua hanya mampu beli yang murah atau free jer. Jangan begitu, kalau ada modal, apa salahnya berkorban sikit beli yang Ori. Tapi lantaklah kau...microcoh, kakalu aku tak beli yang ori pun Bill Gate tetap kaya jugak agaknya... almaklumlah semua perkara atau manusia mana yang tak kenal dengan Mikrocoh.... tapi bagi pengguna perisian pirate.. yang dah tegal...jangan risau untuk buat amaran tersebut ada caranya...mudah jer hanya dengan download kat sini...

Cara 1: Download melalui laman ini, run program dan restart dan amaran dah hilang http://www.softpedia.com/get/Tweak/Uninstallers/RemoveWGA.shtml

Cara 2: Dari laman Rapidshare

Instructions:1. Extract the files in the archive.2. Double-click on the "install" icon



Klik gambar kat atas untuk paparan penuh!

Cara 3: Dari Rapidshare ni http://rapidshare.com/files/172064116/RemoveWGA.rar

Moga berjaya

1 Comentário:

Norazman M.N. berkata...

Info yang sangat menarik...memang saya sedang berhadapan dengan masalah genuine office ni...terima kasih tuan...

Jemput singgah di santai....

Catat Ulasan

Testimoni Biodisc

BOIKOT YAHUDI

BOIKOT YAHUDI

E-Jariah Mudah dan hebat

contact me

My Social : http://matskai.ning.com

 

©2009  Financial Freedom | Template Blue by TNB